گردهمایی بزرگ سالیانه سمائیان مراکزآموزشی فرهنگی سما نيشابور

گردهمایی بزرگ سالیانه  سمائیان مراکز آموزشی فرهنگی  سما نيشابور

همزمان باشهادت استاد فرهیخته شهید مرتضی مطهری  وبه منظورارج نهادن به مقام والاي معلم گردهمایی بزرگ سالیانه  سمائیان مراکز  آموزشي فرهنگی سما نيشابور برگزار شد. .

اين مراسم كه با حضور معلمان مقاطع پیش دبستانی ، دبستان، راهنمايي و دبيرستان و کلیه همکاران سمایی و جمعی ازمسئولین دوایر مختلف اداره آموزش و پرورش و واحد دانشگاهی و اعضای انجمن اسلامی  در فضایی مفرح وشاد برگزار گرديد.  مهندس علیرضا شیرخانی معاون دانشگاه آزاد اسلامي و رئیس مراکز آموزشی سمای نیشابور  ضمن عرض خیر مقدم  و بيان اين مطلب كه نقش معلمان در تربيت كودكان و نوجوان بسيار مهم و حياتي است، اظهار داشت: محيط مدرسه و كلاس فضاي مناسبي است تا دانش آموزان به لحاظ فكري وروحي تربيت شوند .

از آنجا كه دانش آموزان ساعات قابل توجهي از وقت خود را در كلا س سپري مي كنند، معلمان بايد از هر نظر براي آنان الگو باشند .

وي خاطرنشان ساخت: روند آموزش دانش آموزان در كلاس بايد به گونه  ای باشد كه زمينه پرورش استعدادهاي آنان در زمينه هاي مختلف فراهم گردد .

در ادامه اين مراسم از مدیر و معاون سال گذشته دبستان پسرانه آقای ابوالفضل نجار و خسرو خزایی تقدیر به عمل آمد.