اجرای تاتر انگلیسی بینوایان توسط کالج زبان سما

تاتر زیبای انگلیسی بینوایان توسط اساتید  و دانش آموختگان زبان انگلیسی موسسه زبان سماواحد نیشابور در سالن آمفی تئاتر دانشکده سما با حضور مسولین محترم شهرستان

دکتر گرمابی نماینده مردم نیشابور  در مجلس شورای اسلامی

مهندس شیبانی فرماندار   ،دکتر سعیدی رییس دانشگاه آزاد اسلامی ،

مهندس شیرخانی معاون دانشگاه و رییس مراکز سما

مهندس قندهاری رییس سازمان اتوبوسرانی

و جمع کثیری از مسئولین ،اساتید ،دانشجویان و دانش آموزان و خانواده های محترم شهرستان  با هدف بالا بردن سطح علمی دانش آموختگان ،ترغیب و تشویق نوجوانان برای اموختن زبان و استفاده کاربردی از مطالب آموخته شده برگزار شد.

در پایان اجرای تاتر آقای دکتر گرمابی نماینده محترم شهرستان نیشابور پیام تقدیر خودرا  به زبان انگلیسی ایراد نمودند.و با اجرای گل از بازیگران و عوامل اجرایی تاتر تقدیر به عمل آمد.

ترجمه‌ی سخنرانیِ ارائه شده توسط دکتر گرمابی پس از تماشای تئاتر مدرسان و زبان‌آموزان کالج زبان‌های خارجی دانشکده سما به زبان انگلیسی :

به نام خدا

🔸مفتخرم که امشب در جمع شما هستم. من از بازی شما لذّت بردم. [این موضوع] تجربه‌ای جدید برای من بود. از بازی هنرپیشه‌ها، هم آقایان و هم خانم‌ها لذّت بردم. من [پس از تماشای تئاتر] به یاد رمان بینوایان که توسط ویکتور هوگو نوشته شده بود افتادم. زمانی که یک نوجوان بودم این کتاب را خریدم. به یاد دارم آخر هفته‌ای بود و من در طی  شبانه روز تا ۱۶ ساعت این کتاب را مطالعه کردم و در طی دو یا سه روز، [مطالعه‌ی] این کتاب تمام شد. از این کتاب لذّت بسیار بردم و به همین دلیل، دوباره آن را مطالعه کردم. چند سال پیش، فیلمِ این رمان را تماشا کردم و از دیدن فیلم آن نیز لذّت بردم.  امشب که متوجّه شدم تئاتر شما درباره‌ی این داستان است [از بابت این تقارن] متعجّب شدم. فکر می‌کنم این نوع کارها تمرین خوبی برای شماست. از روان صحبت کردنِ انگلیسی توسط شما نیز لذّت بردم. انتظار چنین تسلّطی را از دانشجویان و همکاران سما نداشتم. این تجربه‌ی خوبی برای دانشجویان شماست که طی [اجرای] این نمایش‌نامه با معلّمان‌شان هستند و همچنین[فرصتی است] برای مردم نیشابور که امشب را با شما هستند تا ببینند چگونه دختران و پسران‌شان همچون بازیگرانِ حرفه‌ای، تئاتر بازی می‌کنند . فکر می‌کنم دانشگاه نیشابور تجربه‌ای طولاني در رشته‌ی زبان انگلیسی دارد و رشته‌ی زبان انگلیسی از اوّلین رشته‌هایی بوده که در این دانشگاه تأسیس شده است. امیدوارم که دیگر دانشجویان هم بتوانند در این تجربه همراه شما باشند. در چنین تجربه هایی، شما مسائل زیادی را فرا می‌گیرید. به یاد دارم که در این رمان، متوجّه موضوعات مختلفی شدم. سال‌های قبل از انقلاب بود و به یاد دارم که در اين كتاب در مورد نبرد همیشگی بین خوبی و بدی و شیطان‌صفتی در آن صحبت شده بود. نبرد بین "ژان والژان" و "ژاوی".  سال‌های قبل از انقلاب بود و آن قسمت از کتاب که مربوط به انقلاب فرانسه بود و همچنین قسمت‌هایی از کتاب که مربوط به آزادی و عدالت می‌شد، برای من به عنوان یک انقلابی قبل از  سال ۵۷، بسیار جالب بود. من کتاب‌های مشابه این را نیز خوانده‌ام . اما این کتاب ویکتور هوگو یکی از  بهترین‌های این نوع کتاب‌هاست و به همین دلیل وقتی وارد آمفی تئاتر شدم و مشاهده کردم این نمایش را اجرا می‌کنید که کتاب مورد علاقه من نیز هست، برایم بسیار جالب بود و از آن لذّت بردم. امیدوارم بتوانم در اجرای نمایش‌نامه‌های بعدی شما نیز شرکت‌کنم. برای همه‌ی شما در تحصیلات و آینده‌ی شغلی‌تان آرزوی موفّقیّت دارم .

در حاشیه این مراسم نشست صمیمی فرماندار محترم شهرستان نیشابور جناب آقای شیبانی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی جناب آقای دکتر سعیدی معاون محترم دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی فرهنگی سما جناب آقای مهندس شیرخانی و مسول عمران فرمانداری جناب آقای گیاهی برگزار شد.

جهت مشاهده تصاویر  به گالری تصاویر مراجعه فرمائید.