بازدیدمعاونان سما و مدیران مدارس سما استان خوزستان ازسما نیشابو

معاونان سما و مدیران مدارس سما استان خوزستان به منظور الگوبرداری و کسب تجربه، از مدارس موفق سما نیشابور بازدید کردند
به گزارش روابط عمومی سما نیشابور  در این سفر که با هدف تبادل تجربیات و ارتقای سطح کیفی و کمی مدارس برگزار شد، مسئولان سما استان خوزستان با مسئولان آموزشکده و مدیران مدارس سما نیشابور ضمن تبادل نظر پیرامون مسائل مختلف آموزشی به بررسی قسمت های مختلف پورتال مدارس سما پرداختند .

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما نیشابور ابراز امیدواری کرد این نشست مشترک سبب انتقال تجربیات و ارتقای سطح کیفی مدارس و آموزشکده های هر دو استان شود. علیرضا شیرخانی، انجام برنامه های مهارت محور، پرورش دانش آموزان و دانشجویان کارآفرین و دارای تخصص، تعامل بین مدارس و آموزشکده ها و استفاده از امکانات آموزشکده برای دانش اموزان را از مهمترین اقدامات سما نیشابور دانست .
همچنین دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خوزستان نیز ضمن قدردانی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان و سازمان سما به سبب فراهم آوردن امکان این تبادل اطلاعات، خواستار مشارکت بیشتر اولیا در تصمیات کلان مدرسه شد . مهرداد افشون افزود: «اجرای برنامه های فرهنگی، برنامه ریزی برای فراگیری یک حرفه در مدرسه، استفاده از مشاوران، برپایی شورای برنامه ریزی، ایجاد مدرسه تخصصی ورزشی و ایمن سازی مدارس باید در دستور کار سما قرار گیرد .