تمديد وام بلند مدت
5اسفند روز مهندس گرامي باد
تمديد مهلت انتخاب واحد
آغاز ثبت نام بدون آزمون دانشكده فني حرفه اي سما (ترم بهمن )
آغاز ثبت نام بدون آزمون دانشگده فني حرفه اي سما (ترم بهمن )
ولادت پيامبر گرامي حضرت محمد (ص) وامام جعفر صادق (ع ) گرامي باد
تبریک هفته کتاب و کتابخوانی
لزوم ثبت نام اساتيد محترم در سامانه ساجد

27 اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی

وقتی همه آرام روی صندلی هایشان به چیزی جز برنامه ها توجهی ندارند، قلب توست که با سرعتی مضاعف در سینه می تپد و نگران لحظه لحظه اجرای برنامه هستی.

و قتی همه در حال ترک محل برگزاری برنامه هستند، این تو هستی که در ذهنت نقاط ضعف را یادآوری می کنی و بعد از همه تلاش ها نگران کارت زرد مدیر.
این تو هستی که باید محل برنامه را به حالت اول برگردانی و
… .

وقتی همه همکاران مشغول کارهای روزمره هستند، این تو هستی که باید نبض اموررا در دست داشته باشی و برای سؤالاتی مشتریان سازمان از تو دارند، پاسخی داشته باشی .

وقتی مخاطبین هر صبح به وب سایت سازمانت سر می زنند این تو هستی که باید اخبار و عکس ها و مطالب را بدون غلط به روز کرده باشی .

وقتی مسئولیت نشریه سازمان به صورت پیش فرض بر عهده تو گذاشته می شود و محتوای آن را گردآوری می کنی تنها تو هستی که دغدغه کامل و صحیح بودن همه کلمات و جملات و متناسب بودن عکس و طرح ها را در دل داری .

وقتی درخواستی از سوی خبرنگار و رسانه ای مطرح می شود این تو هستی که با نرمش و انعطاف باید مسئولین را به خبرنگاران نزدیک کنی و با ایجاد اعتماد، طرفین را به یکدیگر نزدیک کنی .

وقتی هر صبح که به سمت محل کار در حرکتی و از کنار دکه روزنامه فروشی ها می گذری، این تو هستی که در فکر بولتن روزانه ات می افتی و استرس داری که هیچ خبری از قلم نیفتد .

و هزار کار دیگر که در چارچوب فعالیت های سازمانی جای نمی گیرد و به دوش تو گذاشته می شود .

دکتر نوریان به مناسبت روز ارتباطات: پیام تبریک سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی به روابط عمومی ها/ تأکید بر رویکرد ارتباطی هوشمند و یکپارچه در دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر علی محمد نوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در آستانه روز ملی ارتباطات و روابط عمومی، با صدور پیامی این روز را به فعالان این عرصه تبریک گفت و بر رویکرد ارتباطی هوشمند و یکپارچه در دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد در متن این پیام آمده است :

بسمه تعالی

روز ملی ارتباطات و روابط عمومی را به همه فعالان این عرصه به ویژه همکاران پرتلاش در خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک می گویم .
بی تردید، جهان امروز تحت تاثیر تحولات اطلاعاتی و ارتباطی و وسایل ارتباط جمعی قرار گرفته است، سرعت رشد فناوری ارتباطات طی سالهای اخیر سبب رفع محدودیتها، رشد، آگاهی و ارتباط مستقیم مردم جوامع مختلف شده است؛ البته بشر امروزی در کنار توسعه وسایل ارتباط جمعی تحت تاثیر بمباران اطلاعاتی و تبلیغاتی گوناگون نیز قرار دارد که پالایش اطلاعات درست از نادرست و اطلاع رسانی صحیح و به موقع در کنار توسعه سواد رسانه ای مردم می تواند زمینه بسیاری از سوء استفاده ها از افکارعمومی را خنثی کند .
نامگذاری روزی به نام روز ارتباطات و روابط عمومی نشان از اهمیت و جایگاه این حوزه در دستگاه ها و نهادهای مختلف است که می بایست به تعهدات و رسالت واقعی برون و درون سازمانی خود عمل کند، براین اساس توسعه شبکه های ارتباط جمعی فرصت مغتنمی را برای ساختن یک پل ارتباطی هدفمند با افکارعمومی فراهم کرده است .
مسلما، همکاران روابط عمومی خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در شرایط کنونی وظیفه ای سنگین و مهمی را برعهده دارند و برهمین اساس ضرورت دارد در جهت شفاف سازی و اطلاع رسانی صحیح از عملکردها و دستاوردها در زمینه های مختلف علمی و پژوهشی، آگاهی بخشی به مخاطبان اصلی دانشگاه اقدامات موثری را با استفاده از فناوری های نوین انجام دهند و از فعالیتهای شکلی و خالی از محتوا پرهیز کنند و زمینه رشد ارتباط مستقیم و پویا با جامعه هدف یعنی استادان، دانشجویان و کارکنان را به گونه ای فراهم کنند که روابط عمومی به عنوان پل ارتباطی مستحکم بین جامعه هدف و دانشگاه باشد، این امر میسر نمی شود مگر اینکه مجموعه کارکنان روابط عمومی در دانشگاه آزاد اسلامی خود را به دانش روز و امکانات متناسب با فعالیتها مجهز کنند .
امروز در دانشگاه آزاد اسلامی باید به سوی ارتباطات هوشمند و یکپارچه حرکت کرد. این نوع ارتباطات برخلاف نقش روابط عمومی ها در گذشته، کلیه اعضای خانواده دانشگاه آزاد اسلامی را در جریان تولید محتوا و پیام به منظور ارتقای نقش و جایگاه این دانشگاه قرار می دهد. ارتباطات هوشمند خود راهبر و خود تصحیح گر است و به واسطه توسعه شبکه های اجتماعی، کلیه اعضای خانواده دانشگاه آزاد اسلامی را به عنوان یک پیکر واحد در پیشبرد اهداف عالیه دانشگاه به منظور بالندگی و پویایی هرچه بیشتر مجهز می کند .

اینجانب ضمن تشکر از زحمات همه کارکنان و مسئولان روابط عمومی در خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی این روز را به آنان تبریک می گویم. امیدوارم با احساس مسئولیت، دلسوزی و خلاقیت بیشتری در جهت برآورده شدن اهداف این نهاد علمی حرکت کنند؛ برای همکاران آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون در انجام ماموریتهای محوله را از خداوند منان مسالت دارم .

علی محمد نوریان
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی