برگزاری اولین دوره مسابقات نجات تخم مرغ در دانشکده سما

به گزارش روابط عمومی سما نیشابور

به مناسبت ولادت با سعادت حضرت رسول اکرم (ص)و ولادت امام جعفر صادق (ع)اولین  دوره مسابقات نجات تخم مرغ به همت دفتر پژوهش  دانشکده فنی سما نیشابور با حضور34 تیم ازمیان دانشجویان ،اساتید ،کارکنان و دانش آموزان مدارس سما به مدت دوساعت در محیطی سرشار از نشاط  برگزار شد .

در این مسابقه شرکت کنندگان سازه های خود را از طبقه سوم ساختمان اداری به پایین رها کردند .

مهندس علیرضا شیرخانی معاونت سمای نیشابور گفت : ارزيابی اين مسابقات بر اساس وزن سازه، زمان فرود آمدن سازه، مکان فرود آمدن سازه، فاصله آن نسبت به نقطه هدف و خلاقيت در طراحی سازه انجام شده است .

وی ضمن اشاره به اهداف برگزاری اين مسابقه، تصريح کرد: اين مسابقات به منظور آشنايی دانشجويان گروه های مکانيک و عمران با طراحی سازه هايی که بتوان در کاربردهای عملی مانند نجات افراد يا تجهيزات در سفينه ها و ماهواره های فضايی، طراحی و برگزار شد .

در پایان این دوره مسابقات تیم های زیر موفق به کسب مقام اول تا سوم شدند :

رتبه اول :تیم مکانیک 1   (آقایان احسان سلیمان رضا حصارسرخی علی خیری )  تیم دانشجویی

رتبه دوم :تیم کیان  (خانم سلیمانیان  )استاد گروه الکترونیک

رتبه سوم :تیم عمران سازه 2 (محمد چزگی )تیم  دانشجویی

جوایزتیم های برتر  این دوره از مسابقات طی مراسمی اهدا خواهد شد
 برای دیدن تصاویر به گالری تصاویر مراجعه فرمائید..