همایش بزرگ دوچرخه سواری به مناسبت هوای پاک

- همایش بزرگ دوچرخه سواری همگانی به مناسبت روز ملی هوای پاک  در دانشکده سما نیشابور با همکاری شهرداری ، اداره حفاظت محیط زیست، هیات دوچرخه سواری  ،اداره آموزش و پرورش ،هلال احمر ،راهنمایی و رانندگی  ، دانشکده سما دانشگاه آزاد اسلامی    برگزار شد .

مراسم اختتامیه این همایش به همت روابط عمومی سما  واداره  محیط زیست با تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید در دانشکده فنی حرفه ای سما آغاز شد.و سپس آقای مهندس نوربخش رئیس اداره محیط زیست شهرستان نیشابور ضمن خیر مقدم به مسئولان و شرکت کتنندگان در همایش گفت : تحقیقات حاکی از تاثیر مواد آلاینده ناشی از سوخت خودرو ها در بروز بیماری های مختلف نظیر حمله قلبی ، مشکلات ریوی و آسم ،کاهش توانایی ذهنی ، آلزایمر ،تغییرات ژنتیکی و نقایص مادرزادی است .
نوربخش  اظهار کرد : گرچه به نظر می رسد که شهر نیشابور کمتر  از آلودگی هوا متاثر است اما با توجه به تردد ده ها هزار خودرو حمل بار و گردشگران در سال و افزایش وسایل نقلیه شهروندان باید از هم اکنون به فکر جلوگیری از معضل آلودگی هوابود .
‏ استفاده کمتر از خودروی شخصی، استفاده از وسایل نقلیه عمومی، همچنین‏ استفاده از دوچرخه و یا پیاده روی در صورت امکان، از مواردی است که در کاهش آلودگی هوا موثر است .
راه دیگر کاهش آلودگی هوا، تعمیر به موقع خودروها است که علاوه بر کاهش آلاینده ها، طول عمر مفید موتور خودرو را هم بیشتر می‏کند .
وی خاطرنشان کرد : امیدواریم این همایش علاوه بر کمک به حفظ هوای سالم موجب احساس مسئولیت بیشتر مردم و مسئولان نسبت به حفظ بناهای تاریخی شهر شود ..

در پایان همایش به قید قرعه به بیش از 100نفر از شرکت کنندگان جوایز ارزنده ای اهدا  شد.

جهت مشاهده تصاویر بیشتر به گالری تصاویر مراجعه فرکائید.