اخذ کد شناسه تدریس اساتید

قابل توجه اساتيد محترم :

با توجه به اينكه برابر بخشنامه ي سازماني ، پرداخت حق التدريس نيمسال اول سال تحصيلي 97 96 و ادامه ي همكاري اساتيد در سما ، منوط به ثبت نام آنان در سامانه ي امور هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي جهت دريافت كد شناسه ي تدريس مي باشد ، لذا  خواهشمند است   اساتيد محترمي كه تا كنون اقدامي ننموده اند حداكثر  تا تاريخ 96/9/30 به آدرس زير مراجعه نموده و نسبت به ثبت نام اقدام نمايند :

1 ) ورود به سامانه ي امور هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي به آدرس Sahem.iau.ir

2 ) بخش ورود اساتيد حق التدريس

3 ) براي هر دو قسمت كد كاربري و رمز عبور ، كد ملي را وارد نماييد .

4 ) بخشهاي " تكميل اطلاعات " ، " سوابق تحصيلي "  و " آپلود مدارك " را كامل كنيد .

5 ) مستطيل سبز رنگ سمت چپ صفحه ( توليد كد شناسه تدريس ) را كليك نماييد و پس از انجام مراحل ، در مرحله ي آخر نام آموزشكده فني و حرفه اي سما نيشابور را به عنوان مرجع پي گيري كننده انتخاب كنيد .

با تشكر -  كارگزيني آموزشكده فني و حرفه اي سما نيشابور