جشن استقبال از دانشجویان ورودی جدید

هم زمان با آغاز هفته وحدت جلسه اردوی استقبال از  دانشجویان ورودی جدید آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد نیشابور با شرکت بیش از 100 تن از دانشجویان این مرکز آموزشی و جمعی از مسئولین محترم برگزار شد. مهندس علیرضا شیرخانی معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما ی نیشابور در این مراسم با بیان این مطلب که در عصر کنونی باید خود را به ابزار علم مجهز نموده با فن آوری روز وفق دهیم ، گفت: مطمئنا اگر به این مهم دست یابیم کشور در مسیر توسعه و تعالی قرار خواهد گرفت. ایشان از تفکر به عنوان پایه و اساس شکل گیری خلاقیت یاد کردند و اظهار داشتند:اگر ما در دوران تحصیل قدرت تفکر را از دانش آموز ودانشجو بگیریم در حقیقت مسیر پیشرفت وارتقای سطح علمی آنان را مسدود کرده ایم .ایشان  ضمن تاکید بر داشتن هدف و برنامه ریزی، گفت: شیوه تحصیل در دانشگاه با مدرسه متفاوت است و دانشجویان باید خود را با شیوه های علمی روز و ساختارهای جدید آموزشی مطابقت دهند.

مهندس شیرخانی در ادامه گزارشی از فعالیت های دانشکده سما ارائه نموده و طراحی پورتال جامع مدارس اپلیکیشن آموزشکده سما که توسط دانشجویان سمایی طراحی شده بودرامعرفی نموده و ازدانشجویان محترم خواستند  با مراجعه به آن  پاسخ پرسش های خود را دریافت نمایند .

در ادامه این جلسه سید جمال الدین احمدی سلیمانی مسئول محترم دفتر فرهنگ اسلامی در رابطه با برنامه های فرهنگی آموزشکده سخنانی را ایراد نمودند

برنامه با اجرای موسیقی وتاتر  و مسابقه خواهران و برادران  توسط دانشجویان و نشاط یافت پایان بخش برنامه قرائت اذان توسط دانشجوی سمایی ، اقامه نمازجماعت در محل مسجد قائم دانشکده و ضیافت ناهار در سلف سرویس دانشکده  سما  بود .

جهت مشاهده تصاویر به گالی تصاویر مراجعه فرمایید

لبتان پر خنده،

قلب تان از مهر آکنده،

دولت تان پاینده و هر روز تان فرخنده باد.

طاهره امینی ثانی

مدیر روابط عمومی سما