بازدید رئیس سازمان سما از مراکز آموزشی فرهنگی سما نیشابور

گزارش بازدید رئیس سازمان سما از مراکز آموزشی فرهنگی سما نیشابور

دكتر منظري توكلي رياست سازمان سما  مجتمع كارگاهي و تجهيزات سما نيشابور را مجموعه اي بي نظير به لحاظ خوداتكايي و نظم و بهره وري نيروي انساني دانست .

به گزارش روابط عمومي سما نيشابور :ریاست محترم سازمان سما جناب دکتر منظري توکلی ، جناب دکتر طبسی معاون و رئیس مراکز آموزشی فرهنگی  سما مشهد و هیئت همراه در روز شنبه 21بهمن 96 از ساعت  30 : 8 صبح مراکز آموزشی فرهنگی سما واحد نیشابور را مورد بازدید قرار دادند. ایشان در ابتدا راهی  مجتمع كارگاهي آموزشکده فنی و حرفه ای سما ، شده با توضیحات مسئول مجتمع كارگاهي  با امکانات ، تجهیزات و برنامه های آموزشی آشنا شدند و شاهد به پرواز در آمدن ربات كوادكوپتر (ربات تشخيص آلاينده هاي جوي ) که ساخت یکی از دانش آموزان پايه هفتم دبيرستان دوره اول پسرانه سما  بودند  ايشان مجتمع كارگاهي و تجهيزات سما نيشابور را مجموعه اي بي نظير به لحاظ خوداتكايي و نظم و بهره وري نيروي انساني دانست . در ادامه بازدید مجتمع دخترانه سما شامل ابتدایی دخترانه ، دبیرستان دوره اول و موسسه کالج زبان رامورد بازدید قرار داده و با توضیحات مدیریت محترم مجموعه و همکاران ارجمند در جریان فرایند های آموزشی ،کتابخانه سنتی ، آزمایشگاه پیشرفته و کارگاه آموزش رایانه قرار گرفته و با طرح سوالاتی از دانش آموزان ، کمیت و کیفیت فعالیت ها را جویا شدند.

در قسمت سوم برنامه راهی دبیرستان دخترانه دوره دوم شده و با حضور در کلاس های درسی از نزدیک با دانش آموزان در فضایی کاملا دوستانه به گپ و گفت پرداختند و در مرحله پایانی با حضور در دبستان دخترانه سعیدی ( طرح خرید خدمات آموزشی سما ) و بازدید از یکی از کلاس های درس ( دوم ابتدایی ) ضمن پرسش هایی از دانش آموزان و لحظاتی نشستن در نیمکت کنار بچه ها ، حس بسیار خوبی را به آنان منتقل کردند. ریاست محترم سازمان و هیئت همراه در ساعت 30 : 11 نیشابور را به قصد سبزوار ترک نمودند .

با تشكر