مراسم شروع سال نو همکاران دانشگاه

کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور اولین روز کاری خود را با حضور در مزار شهدای گمنام این دانشگاه آغاز نمودند.

در این مراسم معنوی که با رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی وبا حضور ریاست،معاونین،اعضای هیات علمی وکارمندان واحد نیشابور برگزار گردید حاضرین با قرائت زیارت نامه شهدا ونثار فاتحه ضمن گرامیداشت یادشهیدان با آرمانهای حضرت امام خمینی(ره)وشهدای والامقام تجدید میثاق نموده ومتعهد گردیدند در سایه نظام اسلامی با عمل به منویات مقام عظمای ولایت وعمل به راهبردهای مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی، درسال ۱۴۰۰هم بیش از گذشته برای موفقیت واعتلای نام این واحد دانشگاهی در همه زمینه ها کوشا باشند.

دکتر سید مجتبی موحدی فر رییس دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور: سال ۱۴۰۰ سال همدلی وتلاش برای رشد وشکوفایی و رفع موانع موجود در ارتقای ارائه خدمات مطلوبتر به دانشجویان وپاسخگویی مناسب به مطالبات ایشان خواهد بود.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور پیش از شروع بکار در جمع کارکنان این دانشگاه در روز شنبه ۱۴۰۰/۱/۱۴ضمن تبریک سال جدید ابراز امیدواری کرد در چارچوب سیاستهای دانشگاه آزاد اسلامی تلاش مضاعفی جهت ایجاد رشته های جدید وپرجاذبه با رایزنی وهمیاری نمایندگان محترم در مجلس شورای اسلامی،ارتباط بیشتر با سازمانهای شهرستان وبخش صنعتی نیشابور جهت تعاملات بهتر،ارائه خدمات مطلوبتر به دانشجویان و نیز توجه بیشتر به فعالیتهای ایجاد وگسترش راههای جذب درآمد غیر شهریه ای باشد.
دکتر موحدی فر همچنین در خصوص رعایت پروتکلهای بهداشتی درخصوص ممانعت از سرایت ویروس کرونا اکیدا سفارش نموده وگفتند با توجه به محیط علمی دانشگاه انتظارات درین خصوص از دانشگاه بسیار زیاد می باشد.