خرداد ۰۴

به اطلاع می رساند آموزشکده فنی و حرفه ای سما و احد نیشابور با دارا بودن فضای آموزشی استاندارد ،  مجموعه کارگاه ها ی برق و کامپیوتر و همچنین آزمایشگاه های مجهز و نمونه در سطح شهرستان و منطقه ،  کلاس های درس مجهز به دیتا پروژکتور ، کتابخانه تخصصی ، اساتید متخصص و کادری مجرب و با توجه به تصویب دوره کاردانی پیوسته چهار رشته جدید :

۱- الکترونیک عمومی

۲- مکانیک خودرو

۳-مکانیک تاسیسات

۴- مدیریت خانواده

و همچنین هفت رشته دایر شامل الکتروتکنیک گرایش برق صنعتی ، کامپیوتر گرایش نرم افزار ، نقشه کشی معماری  ، نقشه کشی عمومی گرایش طراحی صنعتی ، متالورژی گرایش ریخته گری ، علمی کاربردی حسابداری و تربیت بدنی جهت نیمسال اول ۸۹ از طریق آزمون کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی دانشجو می پذیرد. متقاضیان محترم می توانند جهت ثبت نام از  شانزدهم خرداد ماه ۸۹ به باجه های پستی سراسر کشور مراجعه نموده و با دریافت دفترچه ثبت نام از طریق سایت مرکز آزمون دانشگاه به نشانی www.azmoon.org  نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.به اطلاع می رساند کلیه دوره های کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور به آموزشکده سمای این واحد اختصاص یافته است.از جمله امکانات  و تسهیلات در نظر گرفته شده این واحد اختصاص خوابگاه به دانشجویان دختر ، اعطای وام شهریه کوتاه مدت ، میان مدت و بلند مدت بعد از فراغت از تحصیل به دانشجویان ، انجام بازدید های علمی و .. می باشد.

نوشته ای از مدیر آموزش

نظرات غیر فعال است.